Štednja


Kreditna unija Libertina omogućuje Vam da sigurno čuvate svoj novac. Naša široka paleta depozita pruža razne opcije za svakog člana. 

Štednja je ključna komponenta svakog stabilnog financijskog plana. Bez obzira na vaš trenutačni ekonomski status, razvijanje štednje kao navike, donosi mnoge prednosti i osigurava vašu financijsku sigurnost u budućnosti. 

Oročena štednja 

Za one koji preferiraju dugu perspektivu, oročena štednja u eurima je odličan izbor. Uplatite svoj depozit jednokratno u eurima i uživajte u isplati kamata na kraju oročenja. Ova opcija omogućava planiranje za budućnost uz stabilan povrat na uložena sredstva.

Kamatne stope na oročene depozite u eurima

Rok oročenja

Kamatna stopa

1 mj.

0,2%

3 mj.

1,0%

6 mj.

1,4%

9 mj.

1,6%

12 mj.

2,0%

18 mj.

2,1%

24 mj.

2,2%

36 mj.

2,3%

preko 36 mjeseci 

2,4%

Rentna štednja

Želite li očuvati svoju ušteđevinu i pritom ostvarivati redovne mjesečne kamate? Rentna štednja je idealno rješenje za vas. Uz ovu jedinstvenu opciju, uplatite svoju štednju jednokratno, a svaki mjesec uživate u kamatama na uloženi kapital.

Kamatne stope na rentnu štednju

Rok oročenja

Kamatna stopa

12 mj.

1,6%

24 mj.

2,0%

36 mj.

2,1%

Zlatna štednja

Zlatna štednja je prilika da štedite male iznose koji vam neće predstavljati mjesečni teret. Imate potpunu kontrolu nad iznosom koji želite odvojiti za svoje ciljeve, bilo da štedite za maturalno putovanje, studij ili sigurnu starost. Ova štednja je prilika za ostvarivanje vaših snova bez stresa.

Kamatne stope na zlatnu štednju

Rok oročenja

Kamatna stopa

12 mj.

1,9%

24 mj.

2,1%

36 mj.

2,2%

Štednja po viđenju

Naša štednja po viđenju osigurava vam fleksibilnost bez obveza. Možete uplatiti novac na svoj a'vista račun bez određene namjene i roka. S kamatnom stopom od 0,10% godišnje, vaša štednja je sigurna i pristupačna.
Depoziti u Kreditnoj uniji nisu osigurani kod Hrvatske agencije za osiguranje depozita.