Naša povijest seže duboko u prošlost i obuhvaća ključni dio financijske evolucije Međimurske županije i šire regije. 

Danas, pod nazivom Kreditna unija Libertina, nastavljamo graditi na tom naslijeđu i nastojimo biti vodeća financijska institucija koja služi interesima naših članova.


Povjerenje koje raste desetljećima

Nakon više od tri desetljeća poslovanja, ponosno možemo reći da smo stekli povjerenje brojnih građana, obrtnika i poljoprivrednika. Visoka razina povjerenja koje uživamo rezultat je naše poslovne politike utemeljene na dugoročnosti. Dugoročno poslovanje omogućava nam da gradimo odnose koji traju i pružamo kvalitetne financijske usluge koje zadovoljavaju potrebe naših članova.

Etičke vrijednosti kao temelj

Profesionalno ponašanje naših zaposlenika temelji se na općim etičkim vrijednostima, kao što su čestitost, pouzdanost, odgovornost, povjerenje, savjesnost, pravednost i lojalnost. Vjerujemo da je pošteno i transparentno poslovanje ključ uspješnog partnerstva s našim članovima.


Imamo više od 30 godina iskustva


Načela kojih se pridržavamo
Naša poslovna praksa usklađena je s nizom temeljnih načela koja čine srž našeg djelovanja:
  • Sigurnost i pouzdanost poslovanja: Vaša sigurnost je naš prioritet. Osiguravamo sigurnost Vaših financija i informacija kako biste imali miran san.
  • Odgovornost u poslovanju: Prepoznajemo važnost odgovornog poslovanja prema našim članovima i zajednici u kojoj djelujemo.
  • Uzajamno povjerenje: Zajedno gradimo povjerenje kroz transparentnost, dosljednost i ispunjenje obećanja.
  • Tajnost poslovnih informacija: Štitimo vaše poslovne informacije kao dragocjeni resurs, čuvajući ih s najvećom pažnjom.
  • Poštivanje zakona i propisa: Poslujemo u skladu s najvišim etičkim i pravnim standardima kako bismo zaštitili vaše interese.

 

  • Orijentacija prema članovima: Naša usluga je usmjerena prema vama, članovima Kreditne unije Libertina, i vašim potrebama.
  • Efikasnost u poslovanju: Stremimo maksimalnoj efikasnosti kako bismo vam pružili brze i kvalitetne usluge.
  • Etično i profesionalno ponašanje: U svemu što radimo, slijedimo najviše standarde etike i profesionalizma.
  • Zaštita interesa članova: Vaši interesi su naš prioritet, a mi se trudimo da ih zaštitimo u svakom koraku.

Kreditna unija Libertina je vaš financijski partner na kojeg možete računati. Hvala vam što ste dio naše zajednice, i radujemo se što ćemo zajedno graditi još bolju financijsku budućnost.

O nama

Kreditna unija Libertina, kao sinonim za financijsku stabilnost i pouzdanost, ponosno stoji na tržištu još od 1992. godine. Naša povijest seže duboko u prošlost i obuhvaća ključni dio financijske evolucije Međimurske županije i šire regije. Danas, pod nazivom Kreditna unija Libertina, nastavljamo graditi na tom naslijeđu i nastojimo biti vodeća financijska institucija koja služi interesima naših članova.

Vizija

Mala moderna i konkurentski dominantna financijska institucija, koja će zadovoljavati potrebe svojih članova odnosno obrtnika, poljoprivrednika i građana sa područja Međimurske  županije.

Misija

Svojim članovima pružati brži i lakši pristup financijskim uslugama te s njima  graditi trajne partnerske odnose, prepoznati individualne potrebe članova, te razvijati proizvode i usluge, na način koji zadovoljavaju te potrebe, osigurati daljnji postupni razvoj, koji garantira sigurnost članovima i zaposlenicima i trajno educirati djelatnike kako bi svojom stručnošću mogli što efikasnije ispuniti očekivanja i potrebe članova.


Slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, telefona ili posjetite našu poslovnicu kako bismo razgovarali o Vašim financijskim potrebama.

+385 (0)40 313 155